Mega

Mega voor Web Apps

Grote bestanden versturen en online opslag tot wel 50 GB

Mega biedt 50 gigabyte gratis ruimte om je foto's, documenten, muziek en al je andere bestanden online op te slaan en deze te delen met wie je maar wilt.Meer dan voorganger Megaupload is Mega een geduchte concurrent voor clouddiensten als Dropbox,...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • 50 GB gratis ruimte
  • Gecodeerd bestanden plaatsen
  • Snel downloaden en uploaden

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Mega biedt 50 gigabyte gratis ruimte om je foto's, documenten, muziek en al je andere bestanden online op te slaan en deze te delen met wie je maar wilt.

Meer dan voorganger Megaupload is Mega een geduchte concurrent voor clouddiensten als Dropbox, Google Drive en Microsoft SkyDrive.

Via een eenvoudig te gebruiken file manager zet je bestanden op je Mega-account, waar ze eerst worden gecodeerd. Op deze manier heb je de zekerheid dat het bedrijf achter Mega - overigens geleid door de controversieel interneticoon Kim Dotcom - geen enkele mogelijkheid heeft om in te zien wát voor bestanden je precies uploadt naar Mega.

Heb je een foto-album of een belangrijk document dat je graag wilt delen met vrienden of collega´s, dan doe je dat eenvoudig via Mega. Je krijgt een privé-link die je deelt met desbetreffend persoon, of, als je dat wilt, met de rest van de wereld. Een beetje zoals WeTransfer en het oude Megaupload dus.

Mega laat voorganger Megaupload ver achter zich. De dienst biedt veel opslagruimte en garandeert de privacy van je geüploade bestanden als geen ander. Voor de hoogste snelheid bij up- en downloaden raadt Mega overigens gebruik van browser Google Chrome aan.

Meeste downloads Backup & Opslaan in de Cloud voor web-apps

Mega

Naar de site

Mega Preview

Beoordelingen about Mega

Promotie×